Advanced Warfare-studio werkte aan third-person Call of Duty

Geannuleerde titel speelde zich af in Vietnam.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games werkte enkele jaren geleden aan een Call of Duty project dat even later weer geannuleerd zou worden. Dankzij het portfolio van concept artist Eddie Del Rio krijg je nu toch een beeld van hoe de game er zou hebben uitgezien.

Nadat Sledgehammer Games aangeboden kreeg om mee te werken aan Call of Duty: Modern Warfare 3, liet de studio het dit project vallen. In de jaren die volgden meldden de werknemers van Sledgehammer Games dat ze graag verder wilden werken aan de geannuleerde titel. Het team is momenteel echter volop bezig met Call of Duty: Advanced Warfare. Zodoende is er weinig tijd voor dit zijproject is er in de nabije toekomst niet.

De game zou een third-person shooter worden die zich afspeelt gedurende de oorlog in Vietnam. De drie prenten van Del Rio doen vermoeden dat Sledgehammer Games vooral de duistere kant van het conflict wilde benadrukken.

De releasedatum van Call of Duty Advanced Warfare is inmiddels vastgesteld op 4 november. Sledgehammer Games is opgericht door Glen Schofield en Michael Condrey, die eerder aan de wieg stonden van de Dead Space-reeks.

Alle Call of Duty: Advanced Warfare info vind je hier op een rijtje.

v1
v2
v3

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread