Telltale Games onthult details Tales from the Borderlands

Met eerste screenshots.

Ontwikkelaar Telltale Games onthult de eerste details over de aankomende game Tales from the Borderlands. Daarnaast zijn er ook screenshots van de Borderlands spin-off vrijgegeven.

Tales from the Borderlands is een avonturen-game waarvan meerdere afleveringen verschijnen. Deze speelt zich af na de gebeurtenissen van Borderlands 2 en laat je de rol aannemen van Rhys en Fiona. In tegenstelling tot de Borderlands-reeks die gemaakt is door Gearbox Software, is er geen sprake van first-person shooter elementen.

Deze keuze wordt op de PlayStation Blog door Telltale producent Adam Sarasohn verklaart. "Naast het schieten van alles in zicht en het stelen van eigendommen van vrienden, weet je dat Borderlands geweldige personages en verhalen kent. Die verzamelen we nu en we zien een fantastische kans om de wereld die Gearbox heeft gecreëerd te verrijken." Het maken van keuzes en oplossen van puzzels staan volgens de ontwikkelaar hierbij centraal.

De voorwerpen die je buitmaakt in Tales from the Borderlands zijn te gebruiken in de andere Borderlands games. Elke aflevering kost 4,99 dollar; een Europese prijs is nog niet duidelijk. Een seizoenpas waarmee je op de afleveringen bespaart is ook beschikbaar.

Tales from the Borderlands komt in 2014 uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

tales

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread