Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Tales from the Borderlands aangekondigd

Meer nieuwe verhalen.

Er is een nieuwe Tales from the Borderlands in ontwikkeling die nog in 2022 uitkomt. Aan het vervolg op Tales from the Borderlands wordt bij Gearbox al meerdere jaren hard gewerkt.

De game introduceert nieuwe personages en verhalen. Dat heeft Gearbox-CEO Randy Pitchford tijdens PAX East aangekondigd. Gearbox is verantwoordelijk voor het nieuwe deel nadat Telltale Games - de studio die het eerste deel heeft onwikkeld - een aantal jaar terug gesloten werd.

"We houden echt van deze manier om nieuwe karakters en verhalen te maken. In een game als Tales from the Borderlands ontdekken spelers alles op een hele andere manier dan in onze looter shooter-games", aldus Pitchford.

In 2021 is de originele Tales from the Borderlands-game opnieuw beschikbaar gesteld in de digitale winkels na het sluiten van Telltale Games. Meer over die game lees je in de Tales of the Borderlands review.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties