Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Tales from the Borderlands aangekondigd

Meer nieuwe verhalen.

Er is een nieuwe Tales from the Borderlands in ontwikkeling die nog in 2022 uitkomt. Aan het vervolg op Tales from the Borderlands wordt bij Gearbox al meerdere jaren hard gewerkt.

De game introduceert nieuwe personages en verhalen. Dat heeft Gearbox-CEO Randy Pitchford tijdens PAX East aangekondigd. Gearbox is verantwoordelijk voor het nieuwe deel nadat Telltale Games - de studio die het eerste deel heeft onwikkeld - een aantal jaar terug gesloten werd.

Cover image for YouTube videoTales from the Borderlands - Launch Trailer - Nintendo Switch

"We houden echt van deze manier om nieuwe karakters en verhalen te maken. In een game als Tales from the Borderlands ontdekken spelers alles op een hele andere manier dan in onze looter shooter-games", aldus Pitchford.

In 2021 is de originele Tales from the Borderlands-game opnieuw beschikbaar gesteld in de digitale winkels na het sluiten van Telltale Games. Meer over die game lees je in de Tales of the Borderlands review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tales from the Borderlands

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties