GERUCHT: Grafische opties voor pc-versie Dark Souls II onthuld

Praise the options!

Er is online een screenshot opgedoken die de grafische opties voor de pc-versie van Dark Souls II onthult. De afbeelding toont opties om de kwaliteit van de texturen, schaduwen en effecten aan te passen en eveneens opties om de anti-aliasing en motion blur uit te schakelen. Ook de kwaliteit van het water en de modellen van personages zijn aanpasbaar.

DS2

Ontwikkelaar From Software reageerde eerder op het markante verschil tussen de eerste beelden van de game in actie en de uiteindelijke versie. De studio suggereert dat het verminderen van de grafische kwaliteit te wijten is aan het beheer van de productiemiddelen tijdens de ontwikkeling. In online community's hopen veel gamers dat de pc-versie dichter aanleunt bij de oorspronkelijke beelden.

De pc-versie van de eerste Dark Souls staat bekend om zijn gebrek aan grafische opties. Verschillende pc-spelers brachten destijds zelf mods uit om de game grafisch aan te passen. From Software gaf bij de lancering toe dat "de pc-versie een overzetting is van de versie voor consoles, en dat het team niet specifiek in staat was de game te optimaliseren voor pc." Voor de pc-versie van Dark Souls II belooft From Software een meer uitgebreide ervaring.

Dark Souls II verscheen voor PlayStation 3 en Xbox 360 op 14 maart. Randolf was toen alvast razend enthousiast. De pc-versie komt uit op 25 april. Ontwikkelaar From Software en uitgever Namco Bandai hebben nog niet gereageerd op het gelekte screenshot.

Dat Dark Souls 2 een aartsmoeilijke game is moeten we je niet meer vertellen. Maar dankzij onze Dark Souls 2 walkthrough geraak je voorbij elke hindernis. Nooit meer hoef je weken je tanden te knarsen op één eindbaas.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread