Skip to main content

Win een pakket met Dark Souls 2 en GRID Autosport

We geven elke dag nieuwe prijzen weg!

10.000 gamers vinden de Facebookpagina van Eurogamer Benelux leuk. Tienduizend! We waarderen het enorm dat jullie ons massaal een plekje op jullie tijdlijn gunnen en dat heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we een week lang mooie prijzen weg!

Vandaag geven we twee games weg voor PlayStation 3, namelijk Dark Souls 2 en GRID Autosport. We gooien ook nog een mooie poster van Battlefield 4 in het pakket.

In het verleden waren we erg positief over beide games. Randolf getuigt in zijn review van Dark Souls 2 over de verslavingsfactor van de aartsmoeilijke game. Onze racegame-specialist Carl noemde in zijn review GRID Autosport de 'herontdekking van de ziel van het racen'. En hij kan het weten. Twee toppers dus!

Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina een 'like' te geven en ons te volgen op Twitter! Je blijft dan altijd op de hoogte van nieuws en reviews. Tienduizend tevreden gamers gingen je immers voor, dus wacht niet langer!

Voor elke Facebook-vriend die ook meedoet met de wedstrijd, krijg je trouwens een extra kans. Deel dit dus zeker met je vrienden!

Read this next