Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox 360-versie World of Tanks lanceert 12 februari

Free-to-play game vereist wel Xbox Live Gold.

Microsoft maakt vandaag bekend dat de World of Tanks: Xbox 360 Edition lanceert op 12 februari aanstaande. Om de free-to-play game te spelen heb je wel een Xbox Live Gold-account nodig. Voor Silver-leden is een zevendaagse probeerperiode beschikbaar.

In World of Tanks nemen twee teams van vijftien spelers het tegen elkaar op. De Xbox 360 kent integratie met je Xbox Live-vriendenlijst en er zijn achievements te verdienen. De interface en controls zijn aangepast, zodat de game speelbaar is met een controller op je televisie. World of Tanks is van oorsprong een pc-game.

Bij de release van de game is er keuze uit honderd verschillende tanks van drie verschillende naties: de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In de toekomst staan meer tanks en naties gepland. Ook is het mogelijk om tegen betaling in-game aankopen te doen, zoals zogenaamde premium tanks en een boost in ervaringspunten.

De pc-versie van World of Tanks is sinds 2011 ook in Europa te spelen. Wereldwijd kent de gratis game meer dan 78 miljoen gebruikers.

Bekijk op YouTube

Read this next