Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Tanks naar Xbox One

Krijgt cross-platform met Xbox 360.

De free-to-play oorlogsgame World of Tanks komt 'ergens in 2015' voor de Xbox One uit. Deze nieuwe versie ondersteunt dan cross-platform met de Xbox 360-editie.

Niet alleen kunnen Xbox 360- en Xbox One-eigenaars tegen elkaar spelen, het is ook mogelijk je gebruikersaccount over te zetten. Wie de game dus al op de Xbox 360 had, kan op de Xbox One gewoon verder spelen.

Voor leden van Xbox Live Gold is World of Tanks als gratis download beschikbaar. Via in-game aankopen speel je extra voorwerpen zoals premium tanks of een boost in ervaringspunten vrij. Wie geen lid is van Xbox Live Gold, krijgt een proefperiode van zeven dagen.

In World of Tanks nemen twee teams van vijftien spelers het tegen elkaar op. Er is keuze uit honderd verschillende tanks van drie naties: Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. World of Tanks kwam oorspronkelijk in 2011 voor de pc uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties