Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Tanks krijgt singleplayer campaign

Alternatieve feiten.

World of Tanks krijgt een singleplayer campaign genaamd War Stories. Daarin beleef je alternatieve versies van bestaande historische gebeurtenissen. De eerste conflicten zijn vanaf 22 augustus speelbaar.

War Stories lanceert in verschillende episodes. De eerste episode bevat een tankinvasie van Groot-Brittannië tijdens de Tweede Wereldoorlog, een conflict tussen de Sovjet-Unie en het Westen na het einde van de Berlijnse blokkade, en een oorlog als gevolg van de Cubaanse raketcrisis.

Daarnaast krijgt War Stories ook een tutorial modus voor nieuwe spelers. Daarin leer je onder andere hoe je beweegt, schiet en verschillende soorten pantser in de game gebruikt. In de toekomst krijgt War Stories ook extra episodes met nieuwe conflicten.

World of Tanks lanceerde in 2010. Eerder dit jaar kwam de game al in de media nadat World of Tanks streamer Poshybrid overleed na een stream.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties