ARMA 3 is zo goed als klaar voor de strijd

De releasedatum is minder dan een maand van ons verwijderd.

Bohemia Interactive heeft de release date van hun militaire FPS ARMA 3 bekendgemaakt. Vanaf 12 september kunnen PC-gamers aan de slag met de extreem realistische shooter.

De game belooft gigantische maps tot 270 km² die je met meer dan twintig voertuigen uit alle categorieën zal kunnen doorkruisen. Met zo'n 40 wapens moet je wel in staat zijn de vijf vijandige facties op een hoopje te schieten.

Voorts biedt de ontwikkelaar je ook uitgebreide tools om gevechtsscenario's en eigen mods op poten te zetten. Heeft er iemand zin om de opvolger voor DayZ te maken? Die werd namelijk volledig in elkaar geknutseld met de gereedschapsdoos die bij ARMA 2 zat. De mogelijkheden zijn dus legio.

Het is je misschien opgevallen dat er nog met geen woord gerept wordt over de singleplayer. Dat komt omdat die aanvankelijk nog niet bij het spel zal zitten. Om het uitstellen van de game te omzeilen heeft het team van Bohemia namelijk besloten om de singleplayer later als een gratis download aan te bieden.

Binnen een maand na release zal de eerste aflevering genaamd 'Survive' al beschikbaar zijn. De volgende twee maanden volgen respectievelijk 'Adapt' en 'Win'.

Op de site van Bohemia vindt elke fan alle info over ARMA 3.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread