De Vita krijgt The Walking Dead 400 Days

Update: Meer info en een trailer!

Update: In de game zal je 5 verschillende personages kunnen volgen die elk hun eigen verhaal krijgen en wiens paden mogelijk elkaar kruisen. De keuzes die je maakte in de originele The Walking Dead, hebben invloed op de gebeurtenissen in deze game. De titel zal zich situeren rond een truck stop langs een snelweg in Georgia en zal zich focussen op de eerste 400 dagen nadat de zombies de wereld in handen kregen. Je zal de game op de PS Vita op twee manieren kunnen besturen: met de gewone knoppen of met de touchscreen besturing op de rug van de handheld.

Hier is ook al de eerste trailer, met dank aan IGN:

Origineel: Telltale kondigde vannacht een nieuwe aflevering in The Walking Dead serie aan. De game genaamd 400 Days zal in augustus verschijnen voor de PS Vita.

Mogelijk verschijnt de titel ook op andere (draagbare?) platformen, maar deze zijn nog niet bevestigd.

Daarnaast kondigde de studio ook een The Walking Dead bundel aan die het volledige eerste seizoen, 400 Days en meer onaangekondigde content samenpakt op een schijfje. Ook deze bundel zal vanaf augustus in de rekken liggen.

Het tweede seizoen van de The Walking Dead-franchise wordt in de herfst van dit jaar verwacht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread