Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

TellTale Games hint naar nieuwe game [update]

Dagelijkse teasers: The Walking Dead of The Wolf Among Us?

Update 7 juni: De nieuwe teaser toont de naam Shel (Dag 236).

Update 6 juni: Zoals verwacht, is hier een nieuwe teaser. Na Vince (Dag 2) en Bonnie (Dag 220) is het nu de beurt aan Russell (Dag 184). Wellicht zijn dit teasers voor extra The Walking Dead waar TellTale Games in februari naar suggereerde. Deze bonus content speelt zich tussen het eerste en het onuitgebrachte tweede seizoen af. TellTale Games kan uiteraard ook The Wolf Among Us tonen, een adventure game gebaseerd op de comic van Bill Willingham. Deze game wordt, net als The Walking Dead, episodisch uitgebracht.

Update 5 juni: TellTale Games stevent af op een onthulling, lijkt het. Een tweede teaser is op hun Twitter account verschenen.

Origineel bericht: TellTale Games plaatste een bericht op Twitter genaamd Day 2. De geanimeerde tweet lijkt in dezelfde stijl als het befaamde The Walking Dead. Krijgt de zombie wereld een nieuwe groep mensen die moeten overleven?

The Walking Dead kwam afgelopen jaar uit en ontving vele nominaties en Game of the Year prijzen. Het spel is gebaseerd op de comic gecreëerd door schrijver Robert Kirkman en tekenaars Tony Moore en Charlie Adlard. De wereld ondergaat een ramp wanneer mensen sterven en terugkeren als zombies. De sociale orde is compleet verstoord en overleven blijkt moeilijk. Velen sterven. In het spel volg je een groepje overlevenden die samen moeten werken om te blijven leven.

De point-and-click game ontving lovende kritieken op haar verhaal, de (moeilijke) keuzes die de speler maakt en de emotie die het spel teweegbrengt. En fans van de game kennen wellicht de hashtag #ForClementine.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties