Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead: Season 3 release onthuld

UPDATE: trailer uitgebracht.

UPDATE: Telltale Games heeft tijdens The Game Awards 2016 een eerste trailer voor The Walking Dead: A New Frontier uitgebracht. De ontwikkelaar heeft tevens de releasedatum van de game bevestigd.

Oorspronkelijk bericht: De releasedatum van de eerste episode van The Walking Dead: A New Frontier is bekend. De episode wordt uitgegeven op 20 December.

The Walking Dead: A New Frontier speelt zich vier jaar af na de gebeurtenissen van seizoen 2. Clementine is in dit deel een jongvolwassene. Je bestuurt in de game zowel Clementine als het nieuwe personage Javier.

Ontwikkelaar Telltale kiest bij dit deel voor de subtitel "A New Frontier", omdat het derde deel een zogenaamde 'soft reboot' van de serie betreft.

A New Frontier bevat 5 nieuwe episodes die uitkomen op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One alsook iPhone, iPad en Android. Naast de digitale edities wordt er ook een fysieke season-pass versie uitgebracht op 7 Februari.

Over de auteur

Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties