Nintendo Land onthuld voor Wii U

Bundel van Nintendo minigames.

Ter afsluiting van hun presentatie onthulde Nintendo een launchgame voor hun nieuwe console, de Wii U. Nintendo Land is een verzameling van twaalf minigames volledig in stijl van Nintendo.

De collectie bevat onder andere spelletjes voor meerdere spelers zoals: The Legend of Zelda: Battle Quest, Luigi's Ghost Mansion en Animal Crossing: Sweet Days. Daarnaast zitten er in de bundel ook singplayer-games: Donkey Kong's Crash Course and Takamaru's Ninja Castle.

De minigames zouden duidelijk maken hoe spelers de Wii U GamePad kunnen gebruiken. Hierbij staat asymmetrische gameplay centraal. Dit houdt in dat niet elke speler hetzelfde doet. De speler met de tablet-controller heeft bijvoorbeeld een andere rol dan de overige spelers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Thomas Mak

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread