Sony bevestigd All-Stars: Battle Royale

Antwoord op Super Smash Bros.

Sony heeft bevestigd dat All-Stars Battle Royale in ontwikkeling is voor de Playstation. De game zou Sony's antwoord moeten worden op Super Smash Bros. Het wordt een gevechtsgame in 2D voor vier spelers. Onder de speelbare personages zijn onder andere Kratos, Sweet Tooth en Fat Princess.

Het wordt de debuutgame van ontwikkelstudio SuperBot entertainment. De game zou qua gameplay erg overeenkomen met Nintendo's klassieke reeks. De ontwikkelaars willen de game toegankelijk maar toch diep genoeg maken. Er wordt een online multiplayer mode voorzien, en ook co-op.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread