Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation All-Stars Battle Royale verschijnt 24 oktober

Heihachi en Toro vullen het rooster aan.

Sony heeft bekend gemaakt dat PlayStation All-Stars Battle Royale op 24 oktober naar Europa komt. Het vechtspel met bekende Sony personages in de hoofdrol komt tegelijkertijd uit op de PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Ook zijn er twee nieuwe personages bekend gemaakt. Heihachi Mishima, de krasse knar uit de Tekken-serie, heeft een vechtstijl die gericht is op het aan elkaar rijgen van combo's. Toro Inoue, die voornamelijk in Japan bekend is als de Sony mascotte, kan schakelen tussen verschillende vechtstijlen voor dichtbij en veraf. Beide personages zijn geïntroduceerd middels een trailer, die je hieronder kan zien.

Ten slotte is er nog een nieuwe stage onthuld: de Dojo. Dit level is gebaseerd op de game Parappa the Rapper, waar het personage zijn martial arts moves leerde van Chop Chop Master Onion.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties