Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation All-Stars DLC bevat Heavenly Sword + WipEout level

Samen met twee nieuwe personages.

PlayStation All-Stars Battle Royale krijgt aan het begin van 2013 haar eerste downloadable content. Deze bevat een level dat Heavenly Sword met de racefranchise WipEout combineert. Dat werd vandaag bekend tijdens een evenement van Sony. IGN heeft er de eerste beelden van.

De DLC introduceert ook twee nieuwe personages: Kat uit de Vita-game Gravity Rush en Emmett Graves uit Starhawk. Kat is erg behendig en heeft krachten waarmee ze de zwaartekracht tart. Graves gebruikt het Build 'n Battle systeem uit Starhawk, waarbij zijn wapens en aanvallen letterlijk uit de lucht komen vallen.

Wanneer de DLC verschijnt is deze de eerste twee weken gratis te downloaden. Daarna zal er een prijskaartje aanhangen.

PlayStation All-Stars Battle Royale is een partygame met PlayStation personages in de hoofdrol voor de PlayStation 3 en de Vita. De review van Eurogamer Benelux volgt spoedig.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties