Nieuwe Portal 2 DLC is level-editor

Komt eraan voor PC en Mac op 8 mei. 

De nieuwste DLC voor Valve's Portal 2 wordt een level editor. In "Perpetual Testing Initiative" kun je eenvoudig weg levels maken en ze delen met anderen via de Steam Workshop. Een console release is nog niet bekend, maar het pakket komt naar Pc en Mac op 8 mei. Perpetual Testing Initiative is de tweede DLC voor Portal 2 na Peer Review in oktober. Beiden pakketten zijn gratis.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread