22 miljoen exemplaren GTAIV verkocht

Red Dead Redemption 12 miljoen.

Take-Two heeft tijdens een conferentie laten weten dat de titels binnen de Grand Theft Auto reeks tot op de dag van vandaag goed zijn voor 114 miljoen verkochte exemplaren. Grand Theft Auto IV, de meest recente iteratie, ging maar liefst 22 miljoen keer over de toonbank.

De uitgever deelde ook nog wat andere cijfers rond hun franchises. Zo zijn er van Red Dead Redemption reeds 12,5 miljoen exemplaren verkocht, en dat sinds het spel pas een dik jaar geleden uitkwam.

De Midnight Club reeks is goed voor 18,5 miljoen, de Civilization serie staat sterk met 11 miljoen, de BioShock games klokken af op 9 miljoen, en de Max Payne franchise ging 7.5 miljoen keer over de toonbank. Die laatste reeks zal trouwens volgend jaar voorzien worden van een gloednieuw deel, waarvan we gisteren de allereerste trailer met jullie mochten delen.

Helemaal onderaan vinden we The Darkness terug, dat "slechts" één miljoen keer de weg richting consoles wist te vinden. Hopelijk zal diens opvolger, die begin februari uitkomt, dat cijfer naar omhoog kunnen trekken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread