Blizzard pakt gold farming aan

Werkt nu samen met PayPal.

Blizzard heeft een nieuwe manier gevonden om de gold farming aan te pakken. Door samen te werken met PayPal raken ze de farmers nu waar het echt pijn doet, in hun portefeuille. Dit staat te lezen op Eurogamer.

De ontwikkelaar heeft PayPal er van overtuigd dat de verkopers van virtueel goud een serieuze inbreuk uitvoeren op hun intellectuele eigendom. Sindsdien mailt PayPal rustig waarschuwing naar de betrokken personen met de melding om te stoppen of hun account (met het bijhorende geld) wordt geblokkeerd.

Op deze manier hoopt Blizzard het probleem veel effectiever aan te pakken, aangezien normale rechtszaken duur zijn en niet zo efficiënt. De meeste gold farmers wonen namelijk buiten de Verenigde Staten in China, ver weg uit de handen van het Amerikaanse rechtssysteem.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread