Bayonetta wordt 'classic' in Japan

Het 'grote nieuws' blijkt een tegenvaller.

Eerder deze week meldden we jullie dat er een Bayonetta-gerelateerd nieuwtje op komst was. Stiekem hoopten we al op de aankondiging van Bayonetta 2, maar het blijkt verloren energie geweest te zijn.

Het gaat namelijk om een 'classics' uitgave van Bayonetta in Japan, aangezien de game daar genoeg exemplaren heeft verkocht om voor zo'n goedkopere editie in aanmerking te komen. Daardoor wordt meteen duidelijk dat de game populairder is dan bij ons in het land van de rijzende zon.

Veel missen we niet hoor, want bij ons heeft de game ook al een prijsverlaging ondergaan en de enige extraatjes van de nieuwe versie zijn twee verschillende covers op het hoesje en een trailerverzameling, waaronder één van Vanquish, de nieuwe game van Platinum Games.

We gaan wel van de gelegenheid gebruik maken om jullie aan te raden Bayonetta zeker nog in huis te halen als dat nog niet gebeurd zou zijn, het is een prachtgame. Zo, dan is deze nieuwspost toch niet volkomen nutteloos geweest.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread