Skip to main content

Activision: "installatiegrootte Call of Duty: Black Ops 6 zal voor de meeste spelers minder dan 309 GB zijn"

Oef!

Image credit: Activision

Activision heeft via X / Twitter een update gegeven over de installatiegrootte van Call of Duty: Black Ops 6. De uitgever verduidelijkt dat die voor de meeste spelers minder dan 309 GB zal zijn.

De afgelopen dagen was er bij veel fans lichte paniek uitgebroken toen een blogpost meldde dat de installatiegrootte tot 309,85 GB kan oplopen. Activision legt nu op X uit waarop dat cijfer is gebaseerd.

Je moet enkel zoveel schijfruimte voorzien als je letterlijk alles installeert wat ook maar enigszins met Black Ops 6 te maken heeft. Dat betekent de volledige installatie van Modern Warfare 2, Modern Warfare 3, Warzone en alle content packs, maar ook bijvoorbeeld alle taalpakketten.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de meeste van die content niet te isntalleren, wat de installagrootte flink beperkt. Voorlopig is het echter nog onduidelijk hoeveel schijfruimte je dan wel moet voorzien om bijvoorbeeld enkel de campaign te installeren.

Activision neemt nog andere maatregelen om de installatiegrootte van Black Ops 6 te beperken. Call of Duty: Black Ops 6 vereist daarom een permanente internetverbinding om assets te streamen.

Read this next