Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: hoofdpersonage Call of Duty 2024 heet Ratcliffe

Acteur in de rats?

Acteur Luke Charles Stafford beweert op Facebook dat hij een van de hoofdpersonages speelt in de Call of Duty-game die in 2024 uitkomt. In het bericht zijn enkele foto's te zien van de acteur in een body scanner.

Stafford zou een belangrijk personage genaamd 'Ratcliffe' spelen. In zijn bericht verwijst hij naar de dagen toen hij samen met zijn vrienden Black Ops 2 speelde en zegt hij uit te kijken naar het moment wanneer hij als zichzelf kan spelen.

Het is een kwestie van tijd alvorens Activision het bericht laat verwijderen, maar je kunt de beelden bekijken op Insider Gaming. Of de beweringen kloppen, gaan we sowieso pas volgend jaar weten. Momenteel is zelfs de Call of Duty-game voor dit jaar nog niet aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties