Skip to main content

Call of Duty 2024 heet Black Ops 6

Het staat in de krant.

Er circuleert een speciale editie van de Amerikaanse krant USA Today over Call of Duty. Daarin valt de lezen dat de nieuwe game voor dit jaar Call of Duty: Black Ops 6 heet. Activision heeft het nieuws intussen ook officieel bevestigd.

Naast de titel bevat de krant ook enkele fictieve artikels over de gebeurtenissen in de game. Zo zijn er beelden te zien van een Mount Rushmore waarvan alle hoofden geblinddoekt zijn. Dat zou het werk zijn 'anti-regeringsextremisten of anarchistische grapjassen'.

Daarnaast zou volgens de krant de 'Amerikaanse droom gefaald hebben' en is er sprake van een verkiezing in de Verenigde Staten die het land verdeelt. Een ander opiniestuk spreekt dan weer van een 'cultuuroorlog'.

Hoewel dat allemaal heel hedendaags aanvoelt, speelt Black Ops 6 zich volgens eerdere geruchten af tijdens de Golfoorlog. Het is voorlopig nog wachten op meer informatie van Activision, maar op de website thetruthlies.com kun je alvast mee speuren naar tips.

Verdere informatie over de game volgt waarschijnlijk op 6 juni. Die dag geeft Microsoft zijn groot persevenement tijdens Summer Games Fest 2024. Nu de overname van Activision Blizzard door Microsoft is afgerond, zal het grote nieuwe over de nieuwe Call of Duty daar aan bod komen.

Read this next