Eurogamer.nl

Blizzard wil klassieke games herintroduceren

O.a. Blackthorne en Rock n' Roll Racing.

Tijdens een interview op BlizzCon 2017 is gebleken dat Blizzard zijn oudere games weer in het spotlicht wil zetten.

De hoofdontwikkelaar van het Classic Games team had er het volgende over te zeggen: "Er zijn een paar titels waarvan het geweldig zou zijn als we die weer in de huidige markt zouden introduceren. Ik weet niet of we daar al een antwoord op hebben, maar we hebben het er geregeld over."

'Ik heb het vaak over Blackthorne [...] maar er zijn ook games zoals Lost Vikings en Rock n' Roll Racing'. Eerder dit jaar heeft het team StarCraft Remastered uitgebracht.

Ondergetekende denkt ook vaak aan deze SNES games, die overigens wel al gratis van de battle.net-site te downloaden zijn. Blackthorne past net als The Lost Vikings prima in Heroes of the Storm en Rock n' Roll Racing doet het als kart-game mogelijk prima op de Switch.

Tijdens BlizzCon 2017 is ook World of Warcraft Classic aangekondigd.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Registreren

OF