Eurogamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft de meeste gelijktijdige spelers ooit op Steam

Een nieuw record op het platform.

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft de meeste gelijktijdige spelers ooit op Steam. Met 1.349.584 spelers vestigt de game een nieuw record op het platform. In het veertienjarige bestaan is er nog nooit een game geweest met zoveel gelijktijdige spelers.

steamrecord

PlayerUnknown's Battlegrounds passeerde eerder de grens van 1 miljoen gelijktijdige spelers. Daarnaast is PlayerUnknown's Battlegrounds de meest gespeelde Steam game sinds eind augustus en laat de game zijn directe concurrent DOTA 2 ver achter zich.

De game is sinds 6 maanden via Steam Early Access op de pc te spelen. Yvo zijn PlayerUnknown's Battlegrounds preview lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.