Eurogamer.nl

Blizzard introduceert de Mythic Dungeon Invitational

Professionele dungeon raids.

Blizzard brengt World of Warcraft naar het eSports toneel met de Mythic Dungeon Invitational, waarin spelers door de moeilijkste dungeons in de game spelen.

Van 25 juli tot 8 augustus moeten teams zichzelf bewijzen door door de Mythic Keystone dungeons te spelen en de hoogste scores halen. Blizzard kijkt alleen naar de vijf moeilijkste dungeons in de game. De 32 teams met de hoogste scores worden uitgenodigd. Er zijn acht posities voor Europese teams beschikbaar.

De Mythic Dungeon Invitational wordt in September live gestreamd op het Warcraft Twitch-kanaal. Iedereen kan zich voor het evenement inschrijven. Marcel zijn World of Warcraft: Legion review lees je nogmaals op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF