Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Battle for Azeroth aangekondigd

Bootje varen.

De nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft heet Battle for Azeroth. Daarin trek je naar de South Seas en groei je verder tot level 120.

In Battle for Azeroth staat de oorlog tussen The Alliance en The Horde centraal. Op zoek naar nieuwe bondgenoten trekt The Alliance naar Kul Tiras, het eiland van Jaina Proudmoore. Leden van The Horde verkennen het eiland Zandalar.

Ook komen er Island Expeditions. Daarin verover je samen met twee andere spelers eilanden op zoek naar schatten. Warfronts is een strategische modus waarin een groep van twintig spelers punten op de map verovert door NPC's aan te sturen.

Battle for Azeroth introduceert ook variaties op de bestaande rassen en een lading nieuwe dungeons en raids. Ook is het mogelijk om Azerite te verzamelen om je pantser te personaliseren.

World of Warcraft: Legion is de vorige uitbreiding voor World of Warcraft. Marcel offerde destijds zijn hele sociale leven op om de World of Warcraft: Legion review te schrijven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties