Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft krijgt vernieuwde World PvP

Gedaan met de rust in Tarren Mill.

Tijdens een panel over de toekomst van World of Warcraft op BlizzCon 2017 sprak Blizzard over het vernieuwen van World PvP.

"Misschien denk je dat [World PvP] niet met de benodigde respect is behandeld in de afgelopen jaren. Vinden wij ook", aldus regisseur Ion Hazzikostas. Het team richt zich op het herintroduceren van World PvP mechanics in de game.

Om dat voor elkaar te krijgen, worden PvP- en PvE-servers samengevoegd. Spelers kunnen dan zelf hun eigen PvP-status in- of uitschakelen. Het inschakelen van PvP brengt bonussen met zich mee, onder andere voor het voltooien van quests terwijl de status actief is.

Deze aanpassingen worden met de World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion doorgevoerd, waarin de oorlog tussen de twee facties centraal staat.

Persoonlijk kan ik niet wachten om als bibberende Holy Priest door Stranglethorn Vale te rennen, om vervolgens door een sluipende Rogue in m'n nieren gestoken te worden. Dat waren mooie tijden. Blizzard heeft ook World of Warcraft Classic aangekondigd, voor nog meer nostalgie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties