Eurogamer.nl

PlayStation Plus heeft bijna 21 miljoen abonnees

Kaz Hirai is tevreden.

PlayStation Plus heeft wereldwijd bijna 21 miljoen abonnees. Dit laat Sony weten in een bericht aan investeerders.

Er is hierbij gekeken naar het aantal abonnees op alle verschillende PlayStation consoles. Sony meldt daarbij dat er op dit moment 60 miljoen actieve PlayStation-gebruikers zijn. Vorige maand liet het bedrijf nog weten dat de PlayStation 4 inmiddels 40 miljoen keer is verkocht.

In het bericht geeft Sony ook aan dat het bedrijf in de toekomst het PlayStation VR ecosysteem wil uitbreiden met andere producten naast games. De PlayStation VR release is officieel onthuld tijdens de E3-beurs.

1
2

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.