Eurogamer.nl

Collector's Edition Call of Duty: Black Ops 3 heeft minikoelkast

En de Season Pass.

De Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector's Edition bevat een minikoelkast. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend. Deze editie is alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar.

De Juggernog-koelkast is naar de Perk-a-Cola-machine in de game gemodelleerd, inclusief licht en geluiden. Je kunt er ongeveer twaalf blikjes in plaatsen. Daarnaast krijg je een set viltjes met allerlei emblemen uit de game.

De Collector's Edition bevat ook de Season Pass die je toegang tot vier downloadbare uitbreidingen verschaft. Je kunt ook de bonusmap The Giant spelen, die voorheen Der Riese heette.

Verdere extra's voor de game zijn het Weaponized 115 Personalization-, Cyborg- en Black Ops 3 Bonus-pakket, waarmee je je wapens in de multiplayer op verschillende manieren personaliseert.

Voorts krijg je nog kaarten met concept art van de negen Specialists, elk met een biografie en beschrijving van hun vaardigheden. Ten slotte bevat de Collector's Edition een Steelbook en de soundtrack van de game.

Jeff Goldblum speelt mee in Call of Duty: Black Ops 3 Zombies, zo blijkt uit de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies trailer. De game komt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.