Eurogamer.nl

Eerste info Call of Duty: Black Ops 3 gelekt

Zombies-modus komt ook terug.

De eerste info van Call of Duty: Black Ops 3 is gelekt. Enkele personen vonden tussen de code van de officiŽle Call of Duty-site een omschrijving van de nieuwe game.

"Call of Duty: Black Ops 3 is de eerste Black Ops-game op next-gen hardware. Spelers betreden een donkere, verdraaide toekomst waar een nieuw soort Black Ops-soldaten rondwaart en de grens tussen mensheid en technologie vervaagt."

De populaire Zombies-modus maakt in elk geval weer zijn opwachting. De omschrijving zegt namelijk dat "de drie unieke spelmodi Campaign, Multiplayer en Zombies de diepste en meest ambitieuze Call of Duty ooit garanderen."

Na een eerste hint naar Black Ops 3 eerder deze week, gaf uitgever Activision gisteren een teaser trailer vrij waarin duidelijk werd dat studio Treyarch bezig is aan de ontwikkeling van Call of Duty: Black Ops 3.

Behalve het Romeinse nummer 3 in de typische stijl van Black Ops in het filmpje, gebruikt Treyarch vanaf nu ook op Twitter de hashtag #BackInBlack.

De officiŽle aankondiging van de nieuwe Call of Duty vindt op 26 april plaats.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.