Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Unity toont Tweede Wereldoorlog-setting

Ubisoft laat het zien in een nieuwe trailer.

Assassin's Creed Unity speelt zich naast de Franse Revolutie mogelijk ook gedeeltelijk af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is te zien in een nieuwe trailer die door Ubisoft is vrijgegeven.

In de zogenaamde Time Anomalies-trailer rent Arno over de Parijse daken met op de achtergrond de Notre Dame. Een vrouwenstem waarschuwt de Assassin voor het ineenstorten van de Franse Revolutie-simulatie.

Vervolgens belandt de hoofdrolspeler in een andere tijdsperiode op een treinspoor en beklimt hij de Eiffeltoren. Terwijl de kogels hem om de oren vliegen, neemt Arno plaats achter een machinegeweer om Duitse gevechtsvliegtuigen uit de lucht te schieten.

Deze gebeurtenissen impliceren de Duitse bezetting van de Franse hoofdstad gedurende de Tweede Wereldoorlog. In hoeverre de WO2-setting een rol gaat spelen in het verhaal van Assassin's Creed Unity is echter nog niet duidelijk.

De game ligt vanaf 13 november in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Randolf heeft alvast alles wat je moet weten over Assassin's Creed Unity voor je op een rijtje gezet.

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Unity : Time anomaly [NL]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties