Eurogamer.nl

Een man op de rug van een draak op de nieuwe Skyrim Dragonborn screenshots

En ook Cthulhu?

Bethesda gaf ons vandaag weer enkele nieuwe screenshots voor de nieuwe The Elder Scrolls Skyrim DLC. Op de plaatjes van de Dragonborn uitbreiding zien we onder andere een man op de rug van een draak, een Ash Spawn (een van de nieuwe vijanden) en een Netch die veel weg heeft van een kwal die door de lucht kan zweven.

We merken ook enkele locaties op zoals het kamp van de Dark Elves in Raven Rock en een Redoran taverne. Maar kijk vooral zelf:

Dragonborn komt op 4 december uit voor de Xbox 360. Een concrete datum voor PS3 en PC is er nog niet. Gezien de problemen met de vorige uitbreiding, Dawnguard, zou die eerste de uitbreiding misschien nooit kunnen zien. Toch kregen we een tijdje geleden het bericht dat Bethesda een oplossing heeft gevonden voor de compabiliteitsproblemen tussen de verschillende platformen. De uitbreiding zal 1600 MSP kosten (zo'n 20 euro).

De uitbreiding introduceert een nieuw eiland ten noordoosten van Skyrim: Solstheim. De plek is een mix tussen Skyrim en Morrowind. De DLC brengt uiteraard enkele nieuwe functionaliteiten met zich mee. Zo zal je tegen een andere, kwaadaardige Dragonborn strijden en zal je op de rug van een draak kunnen klimmen om er op rond te vliegen.

Er komt ook zeker één nieuwe shout getiteld Dragon Aspect. Die spreuk zal je slagen en andere Shouts in kracht doen toenemen. Mogelijk komen er ook nieuwe perks en/of skill trees. Daarnaast zullen er ook nieuwe soorten pantsers en wapens komen die de namen Bonemold, Chitin en Stalhrim meekregen die je zal kunnen gebruiken tegen de nieuwe vijanden zoals de Riekling. Tenslotte kunnen we je vertellen dat je naar een nieuw Daedric realm zal reizen.

The Elder Scrolls 5: Skyrim - Dragonborn - Trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.