Eurogamer.nl

Skyrim DLC snel naar PC én PS3

Sony krijgt eindelijk achterstallige content.

Alhoewel Skyrim-ontwikkelaar Bethesda eerst had gezegd dat we niet meer moesten hopen op DLC voor het spel op Playstation 3, stuurden ze gisteren toch een Tweet de wereld in die zegt dat PC én PS3 zeer snel de achterstallige uitbreidingen mogen verwachten.

Bethesda lijkt dus eindelijk een oplossing te hebben gevonden voor de problemen waar de PS3-versie van Skyrim al sinds de launch van het spel mee kampt. De vraag is nu of er nog iemand te wachten zit op de DLC, een trimester na datum.

De studio kondigde vorige week de derde uitbreiding, Dragonborn, voor hun spel aan die op 4 december zal verschijnen.

The Elder Scrolls 5: Skyrim - Dragonborn - Trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.