Anno 1800 Nieuws

Anno 1800 release uitgesteld

An-nog langer wachten.

Ubisoft stelt de release van Anno 1800 met twee maanden uit. Oorspronkelijk zou de game op 26 februari uitkomen, maar die releasedatum is nu uitgesteld tot 16 april. Daarnaast laat Ubisoft weten dat de game ook de nodige post-launch content krijgt.

Nieuwe details Anno 1800 onthuld

Nieuwe details Anno 1800 onthuld

Industrieel ontwerp

Tijdens de PC Gaming Show is Anno 1800 getoond.

De citybuilder speelt zich ditmaal in de 19e eeuw af. Dat tijdperk is gekozen omdat dat een 'interessant en rijk tijdperk' is, vol van wetenschappelijke uitvindingen en de start van de industriŽle revolutie. Je begint met middeleeuwse gebouwen en bouwt op naar de 19e eeuw.

Blue Byte benadrukt tijdens de presentatie het bestaan van Anno Union. Dat platform is voor de community bedoeld om feedback te geven over de ontwikkeling van Anno 1800. Zo wordt er op dit moment gestemd over de schepen in de game, en in de toekomst over het design van de gekozen schepen.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.