Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Anno 1800 in maart beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Krijgt voor het eerst consoleversie.

Uitgever Ubisoft laat weten dat Anno 1800 op 16 maart beschikbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Het is de eerste keer ooit dat er een Anno-titel op console uitkomt.

De Console Edition bevat een UI die is aangepast aan controllers en alle verbeteringen die de laatste vier jaar aan de game werden toegevoegd. Verder zijn ook alle pc-features - zoals de verhaalmodus, sandbox, PvP- en coöperatieve mode - aanwezig in deze port op console.

Cover image for YouTube videoAnno 1800 Console - Reveal Trailer

Anno 1800 Console Edition is beschikbaar in een Standard en Deluxe Edition. Naast de game bevat die laatste editie ook de cosmetische DLC's Pedestrian Zone, Amusements Pack en Vibrant Cities. Alle cosmetische packs van de pc-port zijn vanaf 16 maart ook apart verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Wie de game pre-ordert, krijgt toegang tot een digital artbook, bepaalde soundtracks plus de Imperial en Console Founder packs.

Meer informatie over deze citybuilder in de industriële revolutie lees je in Nathan zijn Anno 1800 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Anno 1800

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties