Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lost Planet 2 verschuift naar 11 mei

Binnenkort ook nieuwe demo te downloaden.

Capcom laat vandaag weten dat Lost Planet 2 wat vroeger dan verwacht in de winkelrekken te vinden zal zijn. Eind januari kregen we te horen dat het spel op 18 mei zou verschijnen, vandaag is de releasedatum een weekje naar voor richting 11 mei verschoven.

Verder mogen we ons ook opmaken voor een gloednieuwe demo van Lost Planet 2 die via Xbox Live en PlayStation Network te downloaden zal zijn. Het gaat om een online demo waarin maximaal zestien spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Het grote publiek zal vanaf 21 april (Xbox 360) en 22 april (PlayStation 3) toegang hebben tot de demo, maar er zullen in de aanloop naar die datum kansen opduiken waardoor je vroeger aan de slag kunt gaan met de testversie van Lost Planet 2.

Door een bezoekje te brengen aan www.lostplanet2game.com maak je onder andere kans om een code te ontvangen die ervoor zorgt dat je al vanaf 31 maart (XBL) en 1 april (PSN) mag beginnen spelen. Aan het downloaden van de demo is nog een voordeel verbonden: doe je dit, dan mag je wanneer je het volledige spel op 11 mei aankoopt meteen aan de slag gaan met de Machine Gun SP, een speciaal wapen.

Noteer 11 mei dus in je agenda mocht je uitkijken naar Lost Planet 2 en deze game in huis wilt halen voor de PlayStation 3 of Xbox 360. Er staat ook een PC-versie van het spel in de planning, maar deze zal pas in de herfst van 2010 verschijnen. Tot die tijd is het zeker geen slecht idee om een kijkje te nemen op de lekker gevulde gamepage van het spel.

Read this next