Dead Space 2, Crysis 2 voor maart 2011

Ook een innovatievere Madden.

Grote EA-baas en man met de naam waar ik het meest jaloers op ben John Riccitiello heeft gezegd dat Dead Space 2 en Crysis 2 in het komende fiscale jaar mogen verwachten. Dat jaar loopt van 1 april 2010 tot 31 maart 2011.

Veel info over beide games bestaat er nog niet. Dead Space 2 wordt opnieuw gemaakt door Visceral Games en het necromorph-slachten zal deze keer plaatsvinden op een ruimtestation genaamd "Sprawl". Zoals het hoort bij een Dead Space-game zullen we weer als vanouds ons ruimtepak kunnen upgraden en aan de slag kunnen met allerhande werktuigen/moordwapens. Nieuw is een mulitplayermode, maar daar is verder nog niets over bekend.

Crysis 2 blijft ook een enigma. Enige informatie die we voorlopig hebben is dat de game naast de PC ook uitgebracht zal worden voor de Xbox360 en PS3. Het spel wordt gebouwd met Crytek's nieuwe engine, de CryEngine 3 en de developer wil van de game 'de beste technische ervaring mogelijk' maken op consoles. We zijn benieuwd

Riccitiello kon het ook niet laten om even te vermelden dat de FIFA-game veel geld in het laatje zal brengen in dit World Cup-jaar en dat de volgende Madden 'innovatief' zal zijn. Wat dat moge betekenen weet geen hond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Resident Evil Village releasedatum gelekt

Net als die van Monster Hunter Rise.

Horizon Forbidden West komt in de tweede helft van 2021 uit

Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal staan gepland voor begin volgend jaar.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread