Dance Central mogelijk ook naar de PS3

Sowieso voor X360/Kinect, nooit voor Wii.

De voorbije E3 draaide voor een groot stuk rond dansgames. In totaal waren er vier verschillende ontwikkelaars (Sony, Konami, Ubisoft en Harmonix) die voor het eerst hun dansspellen aan het grote publiek lieten zien, en momenteel is er vooral veel buzz rond de game van die laatste ontwikkelaar. Harmonix maakt namelijk Dance Central, een titel die gebruik zal maken van Kinect voor de Xbox 360.

Tot voor kort hoorden we dat het een exclusieve titel voor Microsoft zou worden, maar nu blijkt dat Dance Central ook wel eens naar de PlayStation 3 zou kunnen komen. Alex Rigopulos, een van de oprichters van Harmonix, liet tijdens een interview weten dat zijn team aan het onderzoeken is hoe ze Dance Central speelbaar kunnen maken met de Move-controller van Sony.

De man kreeg ook de vraag of Wii-bezitters in de toekomst met hun spel aan de slag kunnen gaan, maar daar gaf Rigopulos een negatief antwoord op. "Onmogelijk! De motion tracking van de Wii is niet precies genoeg om te vertalen richting een dansspel dat Harmonix wilt maken".

Voorlopig kunnen we enkel met zekerheid zeggen dat Dance Central in november zal verschijnen voor Kinect.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread