American McGee maakt spel roodkapje?

Ontwikkelaar zoekt nog een uitgever.

American McGee kennen we als een naam waaraan vreemde projecten en spellen verbonden zijn. Zo hebben we het buitenaards uitziende Grimm gehad, brachten ze in een ver verleden het geniale Scrapland uit en werken ze momenteel aan een vervolg op het vervreemdende American McGee: Alice. Blijkbaar heeft de ontwikkelaar nog plannen om opnieuw een personages uit een sprookje van onder het stof te halen.

Vandaag zijn er namelijk op de officiële flickr pagina van American McGee twee stukjes concept art opgedoken waarin we roodkapje te zien krijgen. Inhoudelijk valt er nog niets te vertellen over het project, maar roodkapje heeft duidelijk een probleem met haar attitude tegenover wolven.

1
Roodkapje die het opneemt tegen enkele agressieve wolven.

Wel krijgen we te horen dat het spel over roodkapje in ontwikkeling is bij Spicy Horse, de studio die eveneens werkt aan het al eerder aangehaalde Alice 2. EA zal die titel uitbrengen "wanneer die klaar is". McGee zelf hoopt snel een uitgever te vinden voor zijn nieuwe game. "Mocht de zoektocht vruchten afwerpen, dan kunnen we deze game misschien gelijktijdig met Alice 2 ontwikkelen."

McGee geeft aan dat hij met zijn project aanwezig zal zijn om de aankomende GDC, waar hij zal vergaderen met meerdere uitgevers. We wensen de man veel geluk toe!

2
Is RED de titel van de game die McGee aan het ontwikkelen is?

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread