Onze vrienden bij Eurogamer Espaņa berichtten dat Sony in oktober een PS3 Slim zal uitbrengen met een opslagcapaciteit van 250GB, het dubbele van de huidige 120GB. Deze versie zou samen verkocht worden met FIFA 10 en dat enkel in de GAME-winkelketen in die regio. Deze bundel zou 350 euro kosten. Sony wou vooralsnog niet reageren op dit gerucht maar laten we niet vergeten dat ze ook pas drie maanden lang hebben ontkend dat er een PS3 Slim op komst was.

Wat dit gerucht minder geloofwaardig maakt is echter dat het onwaarschijnlijk is dat Sony speciaal voor de GAME-winkels in Spanje een nieuwe productielijn zouden opzetten. Als dit nieuws waar zou zijn, dan betekent dat wel dat in alle waarschijnlijkheid de rest van de wereld zich binnenkort ook aan een dergelijke deal kan verwachten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

FIFA 10

Schot in de roos

Welke titels kregen een BAFTA?

Uncharted 2 gaat met meeste prijzen lopen.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.