250GB PS3 Slim op komst?

Gebundeld met FIFA

Onze vrienden bij Eurogamer España berichtten dat Sony in oktober een PS3 Slim zal uitbrengen met een opslagcapaciteit van 250GB, het dubbele van de huidige 120GB. Deze versie zou samen verkocht worden met FIFA 10 en dat enkel in de GAME-winkelketen in die regio. Deze bundel zou 350 euro kosten. Sony wou vooralsnog niet reageren op dit gerucht maar laten we niet vergeten dat ze ook pas drie maanden lang hebben ontkend dat er een PS3 Slim op komst was.

Wat dit gerucht minder geloofwaardig maakt is echter dat het onwaarschijnlijk is dat Sony speciaal voor de GAME-winkels in Spanje een nieuwe productielijn zouden opzetten. Als dit nieuws waar zou zijn, dan betekent dat wel dat in alle waarschijnlijkheid de rest van de wereld zich binnenkort ook aan een dergelijke deal kan verwachten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread