Gerucht: Quantic Dream werkt aan Star Wars-game

In een droom far far away.

Detroit: Become Human-ontwikkelaar Quantic Dream werkt mogelijk al 18 maanden aan een nieuwe Star Wars-game. Dat gerucht verspreidde de Franse YouTuber Gautoz en werd bevestigd door insider Tom Henderson. Die laatste voorspelde eerder ook al de uitgestelde Battlefield 2042 release.

Het gerucht begon op 16 september te circuleren toen YouTuber Gautoz bekendmaakte dat het exclusiviteitscontract tussen Sony en Quantic Dream ten einde loopt en dat die tweede nu een contract met Disney heeft gesloten.

Tom Henderson deed er later een schepje bovenop door een cryptische afbeelding van een Detroit: Become Human-android met twee lichtzwaarden te tweeten. Kort daarna verduidelijkte Henderson die afbeelding door te onthullen dat betrouwbare bronnen binnen Quantic Dream hem deze informatie toefluisterden.

In ander nieuws uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan: Onlangs is er een Knights of the Old Republic Remake aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread