Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Battlefield 2042 release uitgesteld

Pandemie schiet schema overhoop.

De Battlefield 2042 release wordt uitgesteld naar 19 november 2021. Dat bevestigt ontwikkelaar DICE via een persbericht op Twitter, nadat er eerder geruchten opdoken die de uitgestelde Battlefield 2042 release voorspelden.

DICE stelt de game uit omdat de teams die de game maken door de aanhoudende coronapandemie nog steeds van thuis uit moeten werken. Er is dus meer tijd nodig om de game af te werken.

Welke gevolgen het uitstellen van de Battlefield 2042 release heeft op de open bèta onthult DICE later deze maand. Volgens geruchten van Tom Henderson gaat de open bèta nu door op 6 oktober voor spelers die de game pre-orderen en op 8 oktober voor alle anderen.

In ander Battlefield 2042-nieuws is er nu een Battlefield 2042 kortfilm te bekijken. Daarnaast vind je alle informatie over Battlefield 2042 op onze website.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties