Eerste Marvel's Midnight Suns gameplay getoond

Super-nieuws.

Ontwikkelaar Firaxis Games heeft in een uitgebreide livestream van 20 minuten de eerste gameplay voor Marvel's Midnight Suns getoond. In de video is te zien hoe je het samen met Wolverine opneemt tegen slechterik Sabretooth.

Elke superheld heeft eigen unieke vaardigheden. Zo kan Wolverine health regenereren en vijanden taunten. The Hunter is dan weer het personage dat je zelf vorm geeft en kan dus op allerhande manieren worden uitgebouwd.

Verder doet Marvel's Midnight Suns sterk denken aan de XCOM-games. Niet onlogisch aangezien die ook door Firaxis zijn gemaakt. Midnight Suns lijkt echter ook voldoende unieke elementen te hebben.

Marvel's Midnight Sun komt in maart 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread