Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Marvel's Midnight Suns komt in oktober uit

Super!

Verschillende bronnen melden dat Marvel's Midnight Suns vermoedelijk op 6 oktober uitkomt. Het nieuws zou gelekt zijn via een anonieme online retailer. 2K Games en Firaxis hebben het gerucht voorlopig nog niet bevestigd, maar hebben wel al de nodige acties ondernomen om gelekte beelden van het internet te verwijderen.

In de reeds verwijderde beelden was ook te zien dat Spider-Man en Scarlet Witch deel uitmaken van de cast van de game. Zij vervoegen de reeds indrukwekkende lijst van superhelden met onder andere Captain America, Doctor Strange, Iron Man en Wolverine.

Nog volgens het lek komen er drie verschillende versies van de game: een Standard, Enhanced en Legendary Edition. In de Enhanced Edition zou je vijf extra skins krijgen, de Legendary Edition bevat in totaal 23 skins en de season pass.

Eind vorige jaar werd de eerste Marvel's Midnight Suns gameplay getoond. In de XCOM-achtige game neem het op tegen tal van slechteriken zoals Sabretooth. De release stond oorspronkelijk gepland voor maart 2022, maar is dus uitgesteld.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties