Sony organiseert volgende week nieuwe PlayStation Showcase

"De toekomst van de PlayStation 5."

Sony organiseert volgende week een nieuwe PlayStation Showcase livestream. Die gaat dieper in op de toekomst van de PlayStation 5. De showcase is te bekijken op donderdag 9 september vanaf 22:00 uur en duurt ongeveer 40 minuten.

Sony belooft updates van zijn verschillende interne studio's en van 'enkele van de meest creatieve ontwikkelaars in de industrie'. Zowel games die eind dit jaar als later uitkomen, komen aan bod. Een update over PlayStation VR staat dan weer niet gepland.

Wat je concreet mag verwachten, is dus onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid komen aankomende exclusives zoals Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West en de nieuwe God of War aan bod.

Van die laatste twee titels vind je alvast alle gekende info op onze website. Hier vind je alle God of War: Ragnarok info en Horizon Forbidden West info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread