Sony brengt aangepaste PS5 op de markt

In het geheim.

Sony brengt onaangekondigd een aangepast model van de PlayStation 5 op de markt. Dat ontdekte het Australische mediabedrijf Press-Start.

Het gereviseerde model is 300 gram lichter, heeft een nieuw serienummer en bevat een nieuwe schroef om de standaard te bevestigen. De nieuwe schroef kun je ook met de hand los- of vastdraaien in plaats van met een schroevendraaier. De kleine verandering is van toepassing op de versies met en zonder disc reader.

PS5revised
PS5revised1
PS5revised2
PS5revised3

Momenteel is de aangepaste versie van de PlayStation 5 enkel beschikbaar in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Of het model binnenkort ook te krijgen is in België en Nederland, is onbekend.

Wil je graag weten over hoe je met de huidige PlayStation 5-standaard de PlayStation 5 verticaal of horizontaal plaatst, lees dan zeker eens de bijbehorende gids op onze website. In ander gerelateerd nieuws beweert Sony dat er binnenkort geen PlayStation 5-tekort meer is en maakte hardwarefabrikant Seagate de eerste PS5 compatibele SSD bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread