Dit zijn de PlayStation Now-titels voor augustus 2021

Met Nier: Automata als blikvanger.

Sony laat weten dat er vanaf 3 augustus drie nieuwe games naar PlayStation Now komen. Wie een abonnement heeft, kan vanaf dan aan de slag met Nier: Automata, Ghostrunner en Undertale.

De grootste blikvanger deze maand is de actie-RPG Nier: Automata. In die game vielen buitenaardse machines de aarde zonder waarschuwing aan en werd het androïdeleger YoRHa opgericht om terug te vechten. Om de aarde te redden kruip je in de huid van 2B en 9S. Hoe dat verloopt, lees je in Dirks NieR: Automata review.

Ghostrunner is een first-person cyberpunk game die zich afspeelt in het megagebouw Dharma Tower. Met een katana in de aanslag, probeer je van de begane grond naar de top van deze toren te gaan, terwijl je de confrontatie aangaat met antagonist Mara the Keymaster.

PSNow0821

In de top-down-RPG Undertale kruip je in de huid van een mens die per ongeluk in de ondergrondse monsterwereld terecht is gekomen. Spelers krijgen vervolgens de taak om uit deze wereld te ontsnappen door vijanden te verslaan in een gevecht, met een slime te dansen, een hond te aaien en door slimme keuzes te maken.

Naast nieuwe PlayStation Now-titels, kun je ook aan de slag met de gratis PlayStation Plus games van augustus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread