Sony verwijdert advertentie met ondersteboven geplaatste PS5

Duizelt nog na.

Sony heeft een recente video-advertentie met een ondersteboven geplaatste horizontale PlayStation 5 van het internet verwijderd.

In de video vertelt een vader aan zijn zoon een verhaaltje voor het slapengaan. Wanneer de zoon eindelijk in slaap is gevallen, gaat de vader naar beneden en begint hij God of War te spelen. Oplettende fans die op dat moment in de kast kijken, zien een ondersteboven geplaatste PlayStation 5 staan met de disk drive bovenaan. Om misverstanden te vermijden haalde Sony de video stilzwijgend van het internet.

UpsidePS5

Ook PlayStation Studios-baas Herman Hulst maakte zich in december schuldig aan dit foutje. Zo ontdekte de redactie van Kotaku dat Hulst een video online zette waarin te zien was dat hij zijn PlayStation 5 ook zo had gezet bij zijn televisie. De PlayStation Studios-baas corrigeerde dat foutje even later in een nieuwe video.

Wil je weten hoe je de PlayStation 5 verticaal of horizontaal plaatst, neem dan zeker eens een kijkje op onze website. In ander nieuws onthulde Sony eerder de gratis PlayStation Plus games van juli en de PlayStation Now-titels voor juli 2021.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread