Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor juli 2021

Met Red Dead Redemption 2 als uitschieter!

Sony heeft de PlayStation Now-games voor juli 2021 bekendgemaakt. Deze maand kun je onder andere met Dead Redemption 2, Judgment, God of War en Nioh 2 aan de slag.

Daarnaast zijn er ook nog enkele kleinere titels die de line-up vervoegen. Zo worden co-op verhuisgame Moving Out en Nacar Heat 5 aan de PlayStation Now-bibliotheek toegevoegd. Ten slotte is er ook nog Olympic Games Tokyo 2020, de officiële game van de Olympische Spelen.

Alle bovenstaande games zijn vanaf 6 juli beschikbaar. Voor de meeste titels is er nog geen einddatum bekend. Enkel voor Judgement laat Sony weten dat de game slechts tot en met 4 oktober in het aanbod blijft.

PlayStation Now kent alweer een sterke maand. In juni werden ook al Metro Exodus en Dishonored 2 aan de PlayStation Now-bibliotheek toegevoegd.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties